1. 67.5% din utilizatorii internetului folosesc Google ca motor de căutate, inclusiv clienții tăi potențiali
Atunci când provomăm business-ul este bine să segmentăm acest imens potențial (67,5% din utilizatorii internetului) și să ne adresăm targetat potențialilor clienți.
Campaniile de promovare Google AdWords oferă această posibilitate de segmentare și targetare a publicului țintă, astfel încât să ne putem adresa în mod relevant clienților potențiali. Astfel, campaniile de promovare online pot deveni o investiție bună pentru business.

2. Campaniile Google AdWords pot fi de maximă relevanță pentru audiență
Platforma Google AdWords recompensează utiliatorii care reușesc să creeze campanii de promovare de calitate. Cu cât anunțurile sunt mai relevante pentru utilizatorii cărora le sunt afișate cu atât vei fi răsplătit cu un scor AdWords mai mare, ceea ce se traduce prin achiziția de trafic web mai ieftin.
Cel mai important rezultat al promovării online este ROI (return of investment), prin creearea și optimizarea campaniilor AdWords Benga Creative își propune targetarea persoanelor care au arătat un interes față de produsul sau serviciul promovat și care au mari șanse să se convertească în vânzări.

3. Promovare eficientă către audiență exact în momentul de interes pentru clientul potențial
Cu ajutorul Google AdWords ne putem adresa clientului potențial exact atunci când acesta caută produsuele sau serviciile noastre.
Optimizarea campaniilor se poate face la nivel de targetare geografică, targetare în funcție de comportamentul audienței, în funcție de limba vorbită, în funcție de dispozitivul mobil folosit etc.

4. Optimizarea campaniei AdWords în timp real, în funcție de rezultatele obținute
Optimizarea se referă la modificările în timp real care pot fi aduse campaniilor în funcție de performanța și rezultatele obținute (ex: buget zilnic, cost per click maxim, targetare geografică, afișarea anunțurilor de publicitate Google în anumite zile și ore, etc.).

Un alt avantaj al campaniilor AdWords este faptul că putem activa sau pune pe pauză campaniile oricând dorim.

Câte persoane vezi zilnic utilizând smartphone-ul pentru navigarea pe internet?

5. Promovarea pe mobil este o opțiune necesară și importantă astăzi
Optimizarea online pentru afișare pe telefoanele și dispozitivele mobile este absolut necesară astăzi. Știati că, potrivit Google, căutările pe dispozitivele mobile au depășit căutările efectuate pe desktop.

6. Modalități de promovare Google AdWords multiple
O caracteristică AdWords foarte importantă este posibilitatea de distribuție și de afișare a anunțurilor de promovare pe multiple platforme. Ne referim aici la multiplele modalități de promovare Google AdWords: publicitatea Google AdWords Search, promovarea Google AdWords Display, campanii Google AdWords Youtube, promovare AdWords Remarketing (AdWords Retargeting).

Testează și află care sunt modalitățile de promovare eficiente pentru afacerea ta
Campaniile AdWords oferă un mare avantaj în ceea ce privește posibilitatea de a testa și de a afla care sunt modalitățile de promovare eficiente pentru fiecare afacere în parte. Majoritatea antreprenorilor nu au timpul necesar pentru a obține certificările AdWords și pentru a se specializa pentru o promovare AdWords eficientă, motiv pentru care există specialiști AdWords în cadrul agenției Benga Creative.