Ai o afacere și vrei prezență în mediul online? Pagina de facebook e prea puțin pentru tine? Dacă ai răspuns DA la amble întrebări ai ajuns exact unde trebuie. În următoarele rânduri o să afli cum poți avea un site gratuit. Sunt sigur că ai citit/auzit de o grămadă de oferte de webdesign care încep de la 200 Eu și cresc exponențial cu funcționalitățile pe care le vrei.
Sunt unele costuri în realizarea unui website care nu pot fi ocolite, acestea sunt domeniul (.ro, .com, .org, .eu etc) și hostingul, ca să fie mai simplu imaginează-ți că domeniul este mașina iar pachetul de hosting este garajul.

Pot fi ocolite și aceste costuri dar fiind vorba de business dorim domeniul să fie unul relevant cu domeniul de activitate, iar pe site nu vrem să apară reclame care nu sunt ale noastre. Cei care oferă ”domeniul gratuit” și găzduire gratuită fac acest lucru pentru a plasa diferite bannere cu reclame pe site-ul creat GRATUIT.

Cum poți obține un site gratuit? Cu un simplu search pe google ai la dispoziție o grămadă de oferte gratuite pentru un website. Acele oferte gratuite fac exact ce am scris mai sus, adică insearează în site-ul creat diferite bannere cu reclame, pentru a scăpa de bannerele respective trebuie plătit.

Dacă vrei o carte de vizită virtuală poți apela la serviciile Benga Creative. Cartea de vizită virtuală este gratuită, nu are bannere cu reclame și vine la pachet cu un domeniu și abonamentul de hosting aferent. Tot ce trebuie să faci este să achiți pachetul de hosting pentru 1 an de zile și domeniul pe care îl dorești. Instalarea și configurarea este gratuită.
Un exemplu de carte de vizită virtuală poate fi văzut la următorul link
domeniu .com .net .org – 15 Eu/an
domeniu .ro 62 Eu/viață (se plătește o singură dată)
abonament hosting Benga Standard – 50 Eu/an
Nu mai sta pe gânduri, comandă acum CARTEA DE VIZITĂ VIRTUALĂ GRATUITĂ!